Vásárlás az “Üzlet” menüpont alatt lehetséges. A terméket a kiválasztás után, a megfelelő ikon segítségével helyezhetjük a kosárba.
A kosár tartalmát a (kosár ikon) megnyomása után tekinthetjük meg.  A megvásárolni kívánt terméket itt megvásárolhatjuk, miután kitöltöttük a jobb oldalon található adatlapot. A adatlapon olyan személyes adatokat kell rögzítenünk, amik szükségesek a termék célba juttatásához. Vannak kötelező és nem kötelező mezők. Az űrlap alján, ha szükségét érezzük, regisztráltathatjuk adatainkat. Ez több előnnyel jár, ha visszatérő vásárlók szeretnénk lenni, saját fiókunk lesz, ahol megtekinthetjük korábbi vásárlásainkat, illetve igénybe vehetünk kedvezményeket, későbbi vásárlásainkhoz.
A Fogyasztó az adatlap kitöltésével egyidejűleg hozzájárulását adja ahhoz, hogy a regisztrációhoz és a teljesítéshez szükséges adatait a Szolgáltató nyilvántartásba vegye és a vonatkozó jogszabályok alapján a teljesítés érdekében kezelje. Az adatszolgáltatás önkéntes.
Az ide vonatkozó Adatkezelési Tájékoztató itt tekinthető meg: https://agneseviragai.hu/adatkezelesi-tajekoztato/
Az adatbeviteli hibák javítására a „Megrendelés elküldése” gomb megnyomása előtt van lehetősége.
Fizetési lehetőségek feltételek, szállítási módok leírása.
A Szolgáltató webáruházában feltüntetett árak az áfa-t tartalmazzák, bruttó árak.
A kiválasztott termék árát, átutalással lehet fizetni, az ehhez szükséges információk rendelkezésre állnak a pénztár oldalon.
A megvásárolt termék szállítása általánydíj kifizetésével és annak teljesítése postai illetve csomagküldő szolgáltatás igénybevételével történik.
A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni.
Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 48 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. Megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik.